Haber

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’dan Kılıçdaroğlu’na Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Lideri Fahrettin Altun, “Bu aziz millet, her hakaret ve hain saldırının hesabını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sormuştur. Allah’ın izniyle bir daha soracaktır.” değerlendirmesini yaptı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik her hakaretin, hain saldırının hesabını bu aziz millet vermiştir. Allah’ın izniyle yine soracaktır.” Altun, sözlerini kullanarak şunları söyledi:

“Terör örgütlerine destek veren, temsilcileriyle kapalı kapılar ardında zımni pazarlıklar yapan, kendini bir hafta içinde rezil eden bu aziz millet ona sözlerimden gerekli dersi verecektir. Siyaseti savunmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi sevgi kültürünü büyütme derdindeyiz. Cumhurbaşkanımıza bu yakışıksız sözleri yakıştıranları bir kez daha milletimize şikayet ediyor, milletimizin bize çizeceği yönü sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu